23 de setembre 2020

Exposició “Retalls” de Cari Pitarch

Aquest mes d’octubre tindrem una nova exposició de la Cari Pitarch. El títol del conjunt és “Retalls” . Es tracta d’una conversa entre les fulles de la vall, l'amic riu, el vent i els records de la Cari. 
 
Qui més qui menys tothom coneix a la Cari Pitarch...Fa molts anys que és al poble, va anar a l’escola Agustí Gifre, ha treballat al Casal d’avis. Però sobretot se la coneix per dos activitats inherents en ella: sempre està embrancada en afers socials i li apassiona el món vegetal. Segons les seves pròpies paraules i fent referència a Josep Pla: “sóc una pagesa una mica complicada de lletres”. 
 
Fa uns dies li varem preguntar d’on li venia la seva afició pictòrica i ens va contestar: “Vaig començar a pintar tot seguint arreu a la meva mare. Ella pintava les parets amb els dits i un grapadet d’herbes fent servir pigments naturals de fulles i flors”. També ens va explicar que era autodidacta i que, en aquesta ocasió, ens portaria treballs fets amb l’ordinador, en tinta i en llapis. 
 
La Cari, ja ho veureu, treballa amb l’abstracció. Tot sovint, en un sol cop d’ull, no es fàcil d’esbrinar que vol transmetre. Cal aprofundir la mirada. Des d’aquest raconet us animem a que feu aquest exercici. Tot i això alguns dies estarà voltant per la biblioteca per si li voleu fer qualsevol comentari. 
 
Val a dir que també realitza, sobretot, dibuixos personalitzats. Qui en vulgui algun posar-se en contacte amb ella des d’aquest enllaç i us avancem que té en procés un projecte de reconeixement de plantes pel 2021.
 
 
Cartell de Kozmic Garden

 El cartell l'ha fet Kozmic Garden

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada