29 de gener 2019

Primera trobada del club de lectura de 4rt

Dijous, 24 de gener,  va ser el primer dia. Que contents que estavem! Què fariem? Sabiem que això d’un club de lectura va de llegir, però quins llibres llegiriem? 

La Marisa, la bibliotecària, ens va fer entrar en una sala de la bilioteca i allà ens esperava la Sessi. Ella ens anirà proposant els llibres que anirem llegint i ens farà agafar ganes de llegir-los. 

I aleshores, la Sessi,  ens va treure un llibre negre, negre, però que molt negre, eh! Ens va explicar que era un àlbum il•lustrat perquè la història que explica comença a les tapes, continua a les guardes i segueix a dins de les pàgines. 

Quan ens va explicar la història vam entendre perquè era tan negre, el llibre. Si vosaltres també voleu entendre perquè és tan negre us proposem que el llegiu. Es titula Fatou, la nena tossuda i l’ha escrit una senyora que es diu Fatou Secka, Fatou com la nena de la història. Les il•lustracions són d’un senyor que es diu Ramon Girona. 

Llegiu-lo, us agradarà molt. Bé, a nosaltres ens ha interessat moltíssim, tant que no podiem ni esperar a arribar a casa per començar a rellegir-lo
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada