03 de gener 2019

"A compàs dels versos" al Club de Lectura Infantil

Tercera trobada del club de lectura Petits Lectors 18-12-18 

Sabeu què? No tots, eh!? però alguns de nosaltres ens vam aprendre de memòria una poesia del llibre que hem treballat aquesta vegada, A compàs dels versos, de la Joana Raspall. I és que aquesta escriptora ens agrada molt, ja la coneixíem perquè l’haviem treballat a l’escola.

Els que no ens hem après de memòria cap poesia hem llegit la que més ens havia agradat i, sabeu!? les hem llegit amb molt bona entonació i la Sessi ens ha felicitat per com ho hem fet de bé. Som uns cracs! 

Entre tots hem decidit que és un llibre molt recomanable, que parla de temes molt interessants. Bé, ens agrada més llegir noveles d’aventures, de por, de riure, o còmics, però de tant en tant també ens agrada enfonsar el nas en llibres de poesia tant interessants com aquest. 

Ens ha agradat molt que la Sessi ens ensenyés el seu llibre de poesia de companyia. El té des de l’any 1978! Fa 40 anys! 

Mentre estiguem de vacances llegirem Estimat Max, de D.J. Lucas. Va d’un nen, en Max, que escriu cartes a l’escriptora d’un llibre que li ha agradat molt i ella li contesta. Com que hi ha alguns d’entre nosaltres que ens agrada escriure i que, fins i tot, estan escrivint llibres, doncs, segur que ens agradarà molt i que ens ajudarà a escriure millor. Bé, això ha dit la Sessi quan ens el presentava. 


I, ara… fins l’any que ve!!!2 comentaris:

  1. A en Marc li ha agradat molt aquest llibre. I també s'ha aprés una poesia de memòria. Molt recomanable

    ResponElimina
  2. M'ha encantat però el trobo molt avorrit!!!

    ResponElimina