06 d’octubre 2018

Ohhh!!! Sorpresa!!! Inauguració de l’exposició pictòrica d’Anton Brunet

Avui al matí hem inaugurat l’exposició de l’obra pictòrica d’Anton Brunet. L’ha presentat l’Agnès Padrò, artista en molts àmbits, ex professora d’art i àvia de l’Anton. 

L’Agnès parla de l’obra de l’Anton com si ell en fos un dels seus alumnes, malgrat que ell ha estat autodidacta. I també en parlar des del sentiment d’àvia orgullosa del seu nét. N’és una fan i alhora una critica. 

Ella, que l’ha vist néixer, créixer i madurar troba que l’obra de l’Anton ha anat evolucionant i que cada cop és millor. Ens parla de les virtuts que ha de tenir una obra d’art. Línies, colors, ombres... i màgia! I certament aquesta mostra que tenim a la biblioteca té do, transmet. 

L’Anton ens amplia tot el que ha explicat l’Agnès des de la seva visió. Ens parla de com va començar “més seriosament” a dibuixar, pintar. La raó principal va ser que li varen robar la càmera de video i ell continuava  tenint ganes de plasmar el que veia.  Llavors va decidir de dibuixar cada dia una estona. Per aquest motiu molts dels dibuixos exposats tenen un número a partir del qual podem veure la seva evolució. 

També ens parla de la sort que tingut de viure en l’entorn que ha tingut. Avis immersos en l’art, visites a molts museus, i moltes, moltes hores davant de quadernets fent i desfent. Ha fet molta pràctica i moltes còpies. 

Per ell dedicar-se al dibuix, a la pintura ha estat i és un entreteniment. I la seva alegria és veure que transmet alguna emoció. Quina? La personal de cada u que mira i observa l’obra. 

Per nosaltres, l'alegria, és que vosaltres la pogueu veure!!!

 

Aprofitem per recordar-vos que el proper divendres 19 d'octubre l'Agnès Padrò ens presentarà la seva última creació literària. Esteu tots/es convidats/des

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada