04 de juny 2018

Cinquena trobada del club de lectura Infantil

 

Teníem tantes ganes de club de lectura que abans de l’hora els PETITS LECTORS ja estàvem entrant a la sala. I és que la Sessi va venir a la biblioteca amb el nostre petit bagul dels secrets a la mà. Teníem tantes ganes de llegir el que hi havíem guardat! 

Primer, però, varem parlar una mica del llibre que hem llegit, El signe prohibit. La Sessi ens va fer descobrir els palíndroms, que en el llibre explica el que són però que alguns no ens hi havíem fixat. L’aventura que explica és tan interessant i teníem tantes ganes de saber si en Jordi se’n sortiria o no de salvar l’Alexandra que no ens hem fixat en les coses, per cert molt interessants, que no eren ben bé de la història! És un llibre súper emocionant, d’intriga, de misteri i de joc de paraules. Cap al final passes una mica de por però acaba molt bé perquè en Jordi i l’Alexandra tenen la sort de conèixer la Trini. Que qui és la Trini? Ah…! Hauràs de llegir el llibre si ho vols saber… No us el perdeu! 

I per fi vam obrir el nostre petit bagul dels secrets, com el d’en Jonàs de L’arbre de les històries. A nosaltres tampoc ens varen sortir ratolins, ha ha ha ha!!! Ha estat com viatjar al passat. 

La Sessi va treure de dins tots els papers de diferents colors que hi teníem guardats. Volíem que llegís els grocs, els dels desitjos, per assabentar-nos de què desitjaven algunes nenes que cridaven i feien que no amb les mans i amb crits. Però aleshores la Sessi ens va parlar del dret a la intimitat i això ens va agradar molt. Varem estar parlant una bona estona del dret a la intimitat i al respecte i de com de vegades nosaltres, la gent petita, sentim que no se’ns té en compte que, encara que siguem petits, som gent i que a vegades els grans no ho tenen en compte, perquè a ells tampoc els agradaria que els avergonyissin davant els altres. 

Ens va encantar anar llegint el títol dels llibres que vam escriure en els papers blaus i ens varem anar apuntant els que ens podrien interessar a la llista de recomanacions per les vacances que ens va donar la Sessi. 

Després varem anar a la sala infantil. La Sessi ens volia explicar com aprendre a ser una rata de biblioteca i a furgar entre els llibres. Tot anava bé quan va i treu del prestatge de llibres de coneixements un llibre que ens ha fet riure tant que ja no hem pogut continuar… escoltant-la perquè sí que hem continuat mirant el llibre sense poder-nos-en estar, hahahaha!!! 
La Sessi ens va demanar petons per acomiadar-nos, perquè el mes que ve no ens veurem. No ens veurem fins el curs que ve. 

Bon estiu, PETITS LECTORS, fins aviat !!! 

Nota de la Sessi: Ep! Hem vaig equivocar, és Primer curso en Torres de Malory, i no Mallory com us vaig dir jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada