28 de febrer 2018

“Verals” de Marçal Molas

Aquest mes de març, a la biblioteca, podeu gaudir d’una nova exposició fotogràfica. Aquesta activitat està emmarcada en el Al Gironès Llegim!  que aquest any està dedicat al Patrimoni. Així ens trobem davant d’una selecció de fotografies en blanc i negre de paisatges i/o textures. La majoria extretes de la Vall. 

 
El propi autor ens diu:

L’exposició és una selecció de les imatges de natura realitzades en els darrers cinc anys per l’autor que pretenen aportar una mirada subjectiva al món natural. Es tracta d’una recerca d’allò subjectiu, d’allò que es pot interpretar del paisatge. Són unes imatges en certa manera positivistes, plàstiques, en les que es considera que cal adequar el fet natural a uns paràmetres que ens permetin creure en una certa esperança i no pas a caure en la creença que la posthumanitat ens portarà la desaparició de la grandesa de la natura. Es tracta d’una mirada que a partir de la subjectivitat personal, intenta reflectir un món on encara és possible una certa bellesa.” 
 
En Marçal Molas és veí de Sant Gregori i ja ha col•laborat amb la biblioteca en altres ocasions. Per exemple amb un llibre, Vall del Llémena : un país dins el bosc, que està a la vostra disposició. En aquest àlbum hi veureu altres indrets de la Vall .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada