05 de febrer 2018

Primera trobada del club de lectura infantil

El passat dimarts 30 de gener va ser el primer dia de trobar-nos al club de lectura infantil de la biblioteca. Quins nervis! Què faríem? 
Sabíem que això d’un club de lectura va de llegir llibres, però quins? Vam entrar dins d’una d’aquelles sales que té la biblioteca i allà hi havia la Sessi. Ens esperava, semblava contenta de veure’ns. Ella ens anirà proposant els llibres que anirem llegint i també jocs i activitats que farem sobre els llibres. És com una mestra o com una àvia que sap les coses que ens agrada fer i que ens explica coses i històries. 

Ara sabem que el club de lectura no és un lloc, sinó una gent, nosaltres som el club i ara ens buscarem un nom pel club i un “logo” per poder-nos fer el carnet de membre del club. 

També sabem que la Sessi en sap molt d’explicar històries. Ens va explicar una història famosa, La Caputxeta Vermella, però així, per grans com nosaltres. Ens va deixar amb la boca oberta. 

A la Sessi li agraden tant els llibres que fins i tot en guarda alguns de quan era petita, els seus preferits. Ens els va deixar veure i fullejar. Tindria això alguna cosa a veure amb el llibre que ens proposaria llegir? 

I vam intentar endevinar de què aniria el llibre que ens volia proposar de llegir a través de fragments que ens va donar de les pàgines del llibre. No ens en vam sortir. Aleshores ens en va llegir algun tros i ens en va fer cinc cèntims del què hi trobaríem dins. Ens en vam anar amb la intriga de saber de què anirà el llibre i amb moltes ganes de llegir-lo. Es titula L’arbre de les històries i l’ha escrit l’Eulàlia Canal i té algunes il•lustracions que són d’en Bartomeu Seguí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada