15 de maig 2017

The Language Center a la biblioteca. Maig 2017

Aquest dissabte passat alumnes de The Language Center (TLC) de Sant Gregori varen venir a la biblioteca. Ens van oferir diferents gags i/o cançons en anglès. 

Els nens i nenes de P4 i P5 han cantat 3 cançons If you’re happy and you know it, There are five in the bed and This is the way I wash my hands. Tot seguit els alumnes de primer van parlar-nos del seu animal preferit. Després varen actuar la mainada de segon que ens varen interpretar The Robot. Llavors, alguns nens i nens de segon amb d’altres de tercer varen representar-nos una escena d’aniversari Feliç. Finalment els nens de quart i cinquè varen interpretar  A sunny day in Palamós.

Des d’aquest raconet els professors us desitgen que hàgiu passat una bona estona amb aquestes mini actuacions i agraeixen l’esforç de tots els participants per fer-ho possible. La biblioteca s’afegeix a aquest agraïment i us deixa algunes imatges de la sessió: 




 
Val a dir que els familiars, alumnes, mestres i altres usuaris de la biblioteca varen gaudir de valent! Gràcies a tots/es per venir!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada