27 de maig 2017

Hora de conte infantil amb la Senyoreta

Ahir a la tarda varem tenir una nova sessió de contes infantils a la biblioteca. Aquest cop que, qui cavallers amb la Mireia Peña, Perleta o la Senyoreta ;) També hi va haver un petit gran preludi musical a càrrec d’alumnes de l’escola Goodlife

Aquest cop els contes els varem fer a la sala gran de la biblioteca. Per què ? Doncs perquè a la sala de conferències hi feia moooolta calor !!! I malgrat aquesta calor nens i grans varem gaudir d’una bona estona escoltant a la mainada tocant i la narradora explicant contes!!! 

Primer la Cloe, la Itzia, la Nora, la Marta, la Mar, la Mariona i la Bruna ens varen interpretar un parell de cançonetes. Els instruments que varen tocar varen ser piano i guitarra. La majoria d’aquesta mainada només fa un any que toca instrument i, per aquest poc temps que porten, val a dir que ho varen fer molt bé! 

 

Tot seguit, aprofitant que la setmana passada varem tenir la Festa Remença a la Vall, la Mireia ens va explicar tot de contes al voltant de cavallers. Uns perseguien dracs, però d'altres volien petons...i a tots els varen passar mil i una aventures. 


Hi ha cavallers de moltes menes...fins i tot n’hi ha que són noies!!! Podríem dir que hi ha tants tipus de cavallers com persones hi ha al món!!! I els que ahir ens va ensenyar la Senyoreta ens varen fer gaudir de valent!!! 

Varem riure i varem participar en els contes i també varem resoldre alguna endevinalla!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada