11 de març 2015

Inauguració de l’exposició “Mi, me, conmigo”

Aquest dissabte passat varem tenir la presentació de l’exposició Mi, me, conmigo per part de les seves tres autores: Olga Massaguer, Maíte López i Mamen Zaera.. i val a dir que va ser un èxit.



A l’acte de presentació hi varen assistir força persones. També el nostre alcalde, el Sr. Quim Roca, que, tal com va passar a la majoria d’assistents, va quedar sorprès de l’obra d’aquestes artistes. Obra que gira entorn a la Dona des de diferents punts de vista i amb diferents tècniques expressives. 



 
De fet elles mateixes descriuen la seva obra com una mena de art- teràpia, doncs la seva motivació en crear és passar-s’ho bé. Alliberar el que porten dins cap a fora. No és guanyen la vida amb el que exposen ja que totes són dones treballadores en l’àmbit de l’ensenyament. Per tant, aquest és el seu mitjà d’expressió cap a la resta de persones que en poden gaudir. 

Tot seguit us deixem un enllaç on podeu veure un vídeo que ha realitzat un dels seus amics. Allà podreu veure la personalitat de cada una de les artistes... tot i que si realment en voleu gaudir us animem a que vingueu a la biblioteca al llarg del mes de març ;) 


Per la nostra banda, el fet de tenir aquesta exposició col•lectiva al voltant de la Dona, ens ha donat peu a muntar paral•lelament un centre d’interès sota aquesta temàtica en un dels racons de la biblioteca i, d’aquesta manera, recolzem aquesta dia tan assenyalat per a nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada