20 de març 2015

Contes infantils a la Biblioteca amb Vadecontes

Avui hem tingut una sessió de contes “molt animals” amb en Quim de Vadecontes

Ens ha explicat La història de l’Elmer, fent participar als nens i nenes preguntant-los de quin color era l’elefant o quins colors hi veien…
Després ha explicat Tres hurres per l’Errol on una rata de claveguera una mica tanoca amb els estudis aconsegueix ser la millor en l’esport. 
Tot seguit ens ha explicar Sóc el llop més ben plantat on un llop que es pensa que és el més xulo del bosc acaba “socarrimat”. 
Finalment, i de regal, ens ha explicat el conte de la gallina famolenca… en aquest una guilla que es vol menjar una gallina queda ben fumuda perquè … bé si ho voleu saber només cal que demaneu el conte a la biblioteca i ho esbrineu!!! 

Abans dels contes hem tingut un preludi molt animat al piano. Han tocat l’Anna Ma Hinojosa de l’escola Goodlife i l’Afra Peix de l’escola de música de Sant Gregori. La primera ens ha interpretat Air de Mozart, When the Saints Go Marching in i The Tiresome Woodpeckes i la segona Music Box, Allegro i Houn Dog i val a dir que ambdues ho han fet molt i molt bé!!! 



Moltes gràcies a tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada