20 de novembre 2014

Llegim "El president" de Bernhard al club Delectura

Ahir varem tenir la nostra segona trobada llegint teatre al club Delectura. Varem comentar “el president” de Thomas Bernhard. 

Val a dir que varem ser poquets en comparació d’altres tertúlies malgrat que vàries persones de les que no varen poder assistir sí que havien anat a veure l’obra i la resta els esperàvem en candeletes perquè ens expliquessin quines diferències havien trobat del text escrit al text interpretat. 

Tot i això les opinions varen ser moltes i diverses ... i, com sovint passa en les nostres reunions, varem “disseccionar” l’obra per veure-hi tots “els ets i uts” que s’hi podien trobar, i ens varem adonar que la afirmació que la Carme ens havia avançat dies enrere era del tot encertada: amb aquesta obra no hi ha mitges opinions, o t’agrada molt o no t’agrada gens! 

Llegir teatre, per a un club de lectura de les nostres característiques és un repte, com bé ens comenta la Carme. I les dues obres que hem llegit fins ara no ens han estat gens fàcils!!!.. justament per aquest motiu ens ha recomanat lectures complementàries com són el otoño del patriarca de Gabriel Garcia Marquez; Yo el supremo de Augusto Boa Bastos; la fiesta del chivo de Mario Varga Llosa i El señor presidente de Miquel Angel Asturias. Totes elles són novel•les on es dibuixa molt bé la figura del dictador. 

Bé, no us expliquem res més i us recomanem que o bé l’aneu a veure o bé la llegiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada