17 de febrer 2024

“Com la bogeria em va explicar el món” de Dita Zipfel al club de lectura juvenil. 5ª sessió.

El proppassat dijous 15 de febrer el jovent del club de lectura per a joves que s’ha engegat aquest any s’ha retrobat amb la seva conductora, Àgata Losantos. Ha estat la cinquena sessió. 

En aquesta ocasió la majoria de joves no s’havien acabat la lectura proposada. Com que sembla una circumstància repetitiva la conductora els ha fet la següent observació: 
“malgastar diners públics no cal... que una cosa és que un dia no se l'acabin perquè realment no han pogut o perquè els ha disgustat molt, però que cal un compromís de lectura.” 
L’Àgata, respecte a la novel·la que han acabat de llegir ens ens ha comentat: 
 
“la impressió general ha estat negativa: no han connectat amb la protagonista ni amb la manera de narrar, i malgrat que els agrada el plantejament de repensar la línia que separa el seny de la bogeria, ha estat un llibre valorat força a la baixa per tots.” 

La propera proposta és ràpida de llegir i, segons la conductora, permet fer un acostament a la poesía de manera amena. Haurem de veure si en la propera sessió hem aconseguit que gaudeixin de la proposta i l’hagin acabada tots!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada