20 de març 2023

Sisena trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dijous 16 de març del 2023

Avui, quan ens hem trobat, hem comentat els llibres que hem estat llegint aquest mes a casa, Blancaneu i Ondina tots dos llibres amb les il·lustracions de Benjamin Lacombe. Ens ha agradat molt més Blancaneu que Ondina, per què a la majoria les històries d’amor no ens agraden i, a demés, les il·lustracions de Blancaneu tenen molts enigmes per descobrir.

Després la Sessi ens ha presentat els nous àlbums il·lustrats que llegirem aquesta vegada. El primer ha estat El conte dels dos ratolins de Ruth Brown, un llibre preciós que segur que ens agradarà moltíssim. Algunes de les il·lustracions estan inspirades en les obres de Giuseppe Arcimboldo. Que no sabeu qui és Arcimboldo? Doncs ja esteu buscant informació d’aquest pintor, és impressionant.

I després hem vist Muk, de Hauff Wilhelm. Pel que ens ha anat explicant la Sessi sembla una història molt bona, però ens ha dit que el final no li ha agradat gens. Però no sabem com acaba, no ens ho ha explicat. Quan ens tornem a trobar haurem de comentar per què deu ser que no li ha agradat el final.


I ara, si voleu saber perquè no li agrada el final a la Sessi us haureu d’esperar … fins el mes que ve!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada