09 de desembre 2021

1a i 2a trobada del club de lectura de 5è i 6è

 4 i 5 d’octubre i 8 i 9 de novembre del 2021

Si, si, teniu raó, anem amb retard, que ja fa gairebé dos mesos que ens hem començat a trobar, a llegir i a compartir lectures i encara no us ho hem fet saber. És que estem llegint llibres tan interessants que se’ns oblida que cal que us diguem què llegim per si us hi voleu enganxar.

Primer vam llegir uns àlbums il·lustrats que són una canya, cada grup el seu (és que ens vam apuntar una colla tan gran, al club de lectura, que vam haver de fer dos grups). El grup que ens trobem els dilluns vam llegir Cançó de la Terra i el grup que ens trobem els dimarts Cançó del sol, la lluna i les estrelles, tots dos de la Mary Hoffman i la Jane Ray. Són aquests:

 




 

 

 

 

 

 

Parlen de com la mitologia de diferents cultures del món explica els fenòmens de la Terra i el cel. Les il·lustracions són fantàstiques.

És que enguany llegirem sobre això, sobre mitologia de diferents cultures del món. Per això hem començat per aquests dos llibres, perquè et donen una visió general de les diferents mitologies.

A la segona trobada, la del novembre, ens en vam endur a casa Éssers màgics de Catalunya, d’en Xavier Piñas, i El gran llibre dels mites grecs, de l’Eric A. Kimmel. Ja us explicarem si ens han agradat, encara que pel que vam veure ens assembla que si, que ens agradaran.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada