08 de juny 2021

Viu la Biblio!!!

Aquest any tenim diferents propostes per “Viure la Biblioteca!” Us animeu a participar-hi? 
 
En Miquel Bohigas ens ha preparat un cartell on és pot veure molt clar de quines activitats es tracten. Us el deixem tot seguit: 
 
 

 
Com podeu veure totes les propostes començaran a partir del 15 de juny i les tindrem a la vostra disposició fins el 29 de juliol. 
 
Hi haurà “l’Arrela’t a la lectura”. Es tracta de una maleta que es “transforma” en un arbre i a dins té molts contes infantils. De 0 a 5 anys aproximadament. Els que sou habituals ja l’heu pogut veure altres anys 😉 ...i als que no la coneixeu us animem a venir a la biblioteca i gaudir-ne 😉 
 
Tindrem “Fes un dibuix d’un conte”. Es tracta d'incentivar a la lectura als infants de la Vall mitjançant la proposta que facin un dibuix d’un dels contes preseleccionats que tenim sobre els clàssics. Que heu de fer? Inscriure-us al taulell, escollir un conte tradicional, el llegiu, en feu un dibuix (pot ser copiat o pot ser original vostre!!!).. i quan ho tingueu acabat ho porteu a la biblioteca. Al setembre exposarem els vostres dibuixos al costat dels contes triats. Aquesta activitat va adreçada a la mainada de 6 a 8 anys. 
 
I hi haurà “a l’estiu, tota la biblio viu!”. Es tracta d’un quadernet que han preparat les biblioteques de Girona per la mainada de 9 a 12 anys. Així doncs, no només funcionarà a la biblioteca de Sant Gregori sinó que també el tindran a moltes altres biblioteques. Per participar-hi cal que tingueu el carnet de la biblioteca, feu la inscripció al taulell de la biblioteca, i resoleu totes les activitats proposades. Un cop acabat el quadern l’haureu de retornar a la biblioteca que els farà arribar a la Central de Biblioteques. Al setembre hi haurà un sorteig entre tots els participants que hagin acabat el quadernet. Nosaltres només tenim 40 quadernets!!!... No esperis a que s’acabin per venir a recollir el teu!!!
 
Us esperem!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada