27 de maig 2020

"Recreacions". Exposició de Miquel Bohigas ... per FASES!

La biblioteca actualment està en Fase 1. Això vol dir que podeu venir a retornar documents i a fer comandes i préstecs. 

Per a tal fi hem adequat el vestíbul de la biblioteca....Ara bé, la nostra biblioteca vol que també gaudiu de la vista. I això ho podreu fer gràcies a la col·laboració de Miquel Bohigas. Ell ens explica:

“Vaig fer aquests dibuixos durant les primeres setmanes de confinament, recreant alguns dibuixos que havia fet els darrers mesos. D'aquí vé el nom de Recreacions. Els dibuixos són en format quadrat i en veure que hi encaixaven perfectament, vaig decidir "emmarcar-los" en capses de CD's obsolets. Després vaig enganxar els quadres en uns suports de cartó, provinents d'embolcalls que havia guardat per si de cas i ja vaig tenir l'exposició a punt. 

Com no podia ser d'una altra manera, l'exposició es farà per fases. La fase 1 durarà fins al dia de les Canàries. En aquesta primera fase les persones que hagin d'anar a recollir o a retornar algun llibre a la Biblioteca podran veure els 10 primers dibuixos de la sèrie, que consta de 50 dibuixos. 

Més endavant, en funció de l'evolució de la pandèmia, està previst entrar en una segona fase, que anomenarem fase 2, on es podran veure 10 dibuixos més. Qui sap si algun dia podré mostrar-vos tota la sèrie completa”

Nosaltres sabem del cert que algun dia SI la podrem exposar TOTA junta... el que no sabem és QUAN! De moment podeu anar venint i anar gaudint!!! 

Cartell: Miquel Bohigas
Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada