11 d’abril 2020

1ra Trobada virtual del CdLA: “Canto jo, la muntanya balla” de Irene Solà

Alguns membres del club de lectura d’adults ens hem retrobat virtualment. Hem comentat la novel·la “Canto jo, la muntanya balla” de Irene Solà. 

Després de molts dies de confinament molts de nosaltres teníem la necessitat de “parlar” amb altres persones d’algun tema que no fos el Covid-19 i el que comporta. La nostra súper conductora, la Carme, ha trobat la manera de gestionar-ho. Ens ha convidat a una tertúlia virtual. 

Val a dir que per molts de nosaltres ha estat tot un experiment. Molts no estem avesats a la comunicació amb aquestes noves tecnologies, i heheheh, quan no ha fallat l’àudio ha fallat la imatges... o fins i tot les dues coses... però al final ens n’hem sortit! 

Per la majoria de nosaltres s’ha tractat d’una lectura amena, fàcil, original, distreta... així doncs ens ha agradat a tots/es! A uns per la descripció, altres per l’enamorament que l’autora demostra pel paisatge, altres per la mitologia, altres pels personatges, a altres perquè els ha portat a altres lectures (“Solitud”, o “el Gran llibre fantàstic de Catalunya”) 

La conclusió final ha estat que ens ha sorprès l’escriptura de la Irene Solà. De ben segur que la seguirem en les seves noves propostes narratives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada