21 de febrer 2020

75 anys en 75 imatges

75 anys fent poble com a club, però exactament més de vuit dècades de futbol a Sant Gregori. Quants records, quantes experiències i amistats al llarg de tots aquests anys? Alegries, plors, ascensos, descensos... però un punt en comú: el futbol de poble. 

Coincidint amb el 75 aniversari de la creació de l’Agrupació Esportiva Sant Gregori el Club està recollint material, documents i fotografies antics per tal de dur a terme una exposició a final de temporada. Una de les moltes activitats que s’estan organitzant des d’aquesta entitat que té més de 300 jugadores i jugadores. 

El 20 de juny podreu gaudir de l’exposició que estan preparant i en la qual molts de vosaltres podreu reviure moments que han quedat en la vostre record i serà molt especial poder-ho comentar entre tots. A més, si no podeu viure-la el 20 de juny des de juliol fins a setembre podreu gaudir-la a la Biblioteca Miquel Martí i Pol. 

Així doncs, us animem a tots aquells qui tingueu material antic relacionat amb l’entitat a fer-lo arribar a en Jaume Ribas de forma presencial, a través de correu electrònic (jaumeribas19@hotmail.com) o bé contactant amb ell prèviament (699 577 328). 

Anem-hi, Sant Gregori!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada