28 de maig 2019

Quiquiriquic al Club de Lectura Petits Lectors de 5è i 6è

Vuitèna trobada dels Petits Lectors – 21 de maig del 2019 


Aquesta ha estat una trobada molt divertida i molt emotiva a la vegada. 

Molt divertida perquè… hem fet teatre! El llibre que hem llegit aquesta vegada és Quiquiriquic, de la Núria Llunès. És una obra de teatre molt divertida que va d’unes gallines que, com que ja ha arribat la primavera, esperen un gall que, com cada primavera, els ha de venir a fer un concert. Però resulta que en lloc d’un gall se n’hi presenten quatre que es barallen a veure qui farà el concert. L’heu de llegir, és molt divertit. 

Doncs, això, la Sessi ens ha portat material per fer-nos màscares de gall i de gallina i, quan ja les hem acabat, ens hem posat a fer teatre i ens ho hem passat d’allò més bé. 

També ha estat una trobada emotiva perquè, és clar, com que anem creixent, sabeu? doncs, els que aquest curs fem sisè el que ve farem primer d’E.S.O, anirem a l’institut i, si volem continuar en un club de lectura, haurem de fer-ho en el de l’institut. Així que ens hem hagut de despedir de la Sessi. Es notava que a ella també li feia pena de despedir-se de nosaltres. Ens ho hem passat molt bé tots junts. Esperem que la continuarem veient per la biblioteca. 

I els que continuarem… a veure quins llibres ens esperen el curs que ve!
 


Llistat i valoració del que hem llegit aquest curs 2018-2019


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada