26 d’abril 2019

Nostaldisc a la Biblioteca

Ahir a les set de la tarda varem tenir a la biblioteca als organitzadors de la Fira Nostaldisc vol. 4. Ens varen explicar com anirà la Fira i quines són les darreres novetats d’aquesta edició.

Després del que ens varen explicar varem poder escoltar a un grup de joves músics de la terra. Tall Ant. Ells ens varen animar amb versions de clàssics del rock and roll. Estem segurs que arribaran molt lluny!!! 

Per qui no sàpiga què és Nostaldisc us podem dir que val molt la pena! És una Fira del Disc on hi trobareu TOT el que fa referència a la cultura del Rock and Roll i per a TOT tipus de públic. Hi trobareu des de paradetes de discs a artesania o instruments. També hi haurà diverses activitats al llarg de tot el dia. 

Parlant de les activitats, l’Associació LE2X ens varen explicar que hi haurà novetats! Una d’elles dirigida a un públic més familiar, l’espai NostalKids. Allà hi trobareu tallers participatius on papes, mames i mainada podreu gaudir o bé junts o bé solets. Per exemple: “Fes la teva guitarra”, “Pinta el teu vinil” i l’espectacle “Flipatus” del Mag Gèpis (12:15 h.) 

Una altra novetat serà que el tema del menjar que anirà a càrrec de diferents Foodtrucks. Per tant hi haurà un espai habilitat per a tal fi. 

Ens fa goig dir que no només de música viu la Nostaldisc enguany també les lletres hi tenen la seva cabuda. En exclusiva a la Fira hi podreu troba un llibre titulat. Ja està tot dit? Encara queden... Llums de Pau. L’autor n’és Joel Plazas, metge i durant molts anys voluntari vinculat a tasques assessores a Creu Roja Joventut de Catalunya. Un llibre, molt recomanable que relliga la seva experiència, vicissituds de la vida i la Cultura de Pau. Molt ben il•lustrat per Xevi Vidal. 

I finalment, hi haurà l’Espai Autor inaugurat l’any passat. Aquest espai té la voluntat de potenciar la relació directe entre el músic i públic. En aquesta zona estarà a la vostra disposició la obra i marxandatge d’autors com Cris Juanico, Elisma, Silverflame, entre d’altres. 

La nostra ha estat la primera prèvia d’aquesta edició, desprès que al matí hi hagués la roda de premsa a Girona. Les altres prèvies del Nostaldisc vol.4 les podeu veure en el cartell següent: 
 
Recordeu!!! Aquesta fira es farà a l’espai de la Pineda de Sant Gregori el proper 5 de maig i com dèiem durarà tot el dia. Mentrestant la biblioteca col•labora amb aquesta Fira posant al vostre abast dibuixos de vinils que podreu pintar i anar a recollir a la mateixa fira. 

 Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada