18 de març 2019

Formació en TIC a la Biblioteca

Us recordem que des de la biblioteca, i gràcies a la Diputació de Girona, us oferim noves propostes de formació en tecnologies TIC. Enguany seran els divendres, són sessions de tres hores cadascuna i compten amb el suport de la Diputació de Girona i de l’ajuntament. 

El passat 8 de març varem fer Iniciació a la Fotografia Digital. Aquest proper mes d’abril ( 12/04/19) tindrem la formació en Edició d’imatges amb el Gimp . I al mes de maig (03/05/19) comptarem amb la formació d’Àlbum Digital. 


Són formacions de tres hores seguides cadascuna.  Començaran a les 16:30’ i s’acabaran a les 19:30. I haurà una breu parada entremig.

Una mateixa persona es pot apuntar a una o dues o tres formacions. Les places són limitades a un màxim de 12 persones. Ara bé si no hi ha un mínim de 6 persones interessades no es podran portar a terme. Per aquests motius cal inscripció prèvia. La podeu fer al taulell de la biblioteca o per correu electrònic: sgregori@bibgirona.cat 

Són activitats obertes a tothom a partir de 16 anys. I són gratuïtes. L’únic que es demana és puntualitat. 

La propera formació serà el proper divendres 12 d'abril. Per tant, l’últim dia d’inscripció serà el dimecres 27 de març a les vuit del vespre

En el cartell hi ha les dues formacions que queden per fer!



 

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada