26 de febrer 2019

Imatges antigues de Constantins. Exposició fotogràfica

Cartell: Miquel Bohigas
Si veniu al mes de març a la biblioteca trobareu tot un conjunt de fotografies antigues de Constantins. La majoria són persones que ara deuen tenir al voltant de 70 o 80 anys. Altres són de masos i cases de la zona. 

Aquestes fotografies han estat recollides pels veïns del poble. Les han cedit a la Comissió de Festes de Constantins perquè en facin la difusió que creguin oportuna. La biblioteca es fa ressò d’aquesta iniciativa i us les mostra perquè en gaudiu. 

Farem inauguració. Serà el dimarts 5 de març a les set de la tarda. Hi haurà cava.  

Llibreta Constantins 

Juntament amb l'exposició tenim a la vostra disposició una llibreta on hi ha totes les fotos exposades. En dos formats: un amb la imatge que s’identifica i l’altra amb la imatge amb les persones numerades. 

Nosaltres desconeixem el nom de totes les persones que hi figuren. Ens voleu ajudar??? Només cal que un cop mireu les fotografies poseu al costat de cada número el nom de la persona que heu identificat. 

La llibreta la tenim al taulell. Un cop finalitzi l’exposició aquesta llibreta quedarà en el fons de col•lecció local de la biblioteca per a tothom que li convingui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada