31 de juliol 2017

CONCURS DE BOOKTUBERS

Aquest mes de juliol la Biblioteca de Sant Gregori ha celebrat la primera edició del Concurs de Booktubers. Al llarg del mes, hem estat rebent vídeos de joves lectors explicant la ressenya d’un llibre. No es tractava només de presentar el llibre, sinó també narrar-ho de manera dinàmica i divertida com si es volgués “vendre” el llibre i atraure al màxim de públic. 

L’activitat va ser exitosa i la tasca del jurat va resultar molt difícil ja que tots els vídeos tenien alguna característica bona. Tots es mereixien ser guanyadors. No obstant, vam acabar seleccionant els dos vídeos que us deixem a continuació: 

El passat divendres 28 vam procedir al repartiment de premis. Va ser una celebració agradable i acollidora. Durant l’acte, la Laia Buixeda i la Berta Prat van interpretar varies cançons amb el piano i la guitarra. A més, ens va acompanyar la Núria Rodriguez, com a representant de Cultura i Joventut de Sant Gregori. Les dues àrees de l’ajuntament van apostar i recolzar la idea del concurs, proposada per la brigadista de la biblioteca: Berta Prat. 

Des de la biblioteca, estem molt contents del resultat de l’activitat. Tenim moltes ganes de celebrar una segona edició per arribar a més joves. Som conscients del poc temps que els joves han disposat per llegir i comentar un llibre. De cares a la propera edició mirarem de donar més temps de preparació. 

Finalment, volem agrair i felicitar tota la participació. Des d’aquí animem a tots els joves de la Vall i de l’IES a llegir i a preparar-vos per la pròxima edició. 

 A continuació, us deixem algunes imatges de la celebració:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada