20 de març 2017

La Felicitat a la Biblioteca amb la Cia La Sal

Avui és el Dia Internacional de la Felicitat. A la biblioteca tenim un centre d’interès per l’ocasió ... i també el passat divendres varem tenir contes infantils en vers aquest tema. Ens els varen explicar la Cia La Sal. 

Tot i que  primer varem contar amb un preludi musical a càrrec d’alumnes de l’escola Goodlife de Sant Gregori. En el preludi varen tocar al piano la Mar un trosset de I went the Saint i en Miquel un trosset de l’Himme de l’Alegria. La Marta, la Mariona i la Bruna també ens varen tocar un trosset de l’Himme de l’Alegria però en un conjunt de guitarres acompanyats per en Gavin. Ho varen fer curt però intens! Molt bé!! 

Tot seguit la Cia La Sal ens varen explicar varis contes on l’ingredient principal era aconseguir la FELICITAT. Cada conte tenia música específica, o titelles, o veus, o moviments ... la qüestió és que varen ser uns contes dinàmics, interactius i molt bonics.

 La mainada va estar molt participativa. En alguns cantaven fins i tot els papes i mames!   I al final de la sessió qui va voler es va poder acostar als narradors i veure de prop els elements que havien fet servir.





Gràcies a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada