24 de juliol 2015

Les pràctiques de l'Ariadna a la biblioteca

L'Ariadna ha estudiat la IES Carles Rahola i enguany ha fet les pràctiques a la nostra biblioteca. Ella mateixa ens explica amb les seves paraules com ha estat l'experiència:

"LA MEVA EXPERIÈNCIA DE PRÀCTIQUES A LA BIBLIOTECA MIQUEL MARTI I POL.

Recordo el primer dia que en Joan em va presentar a la Marisa, la que seria la meva tutora a les pràctiques, i la biblioteca, una setmana abans de començar. Estava feta un sac de nervis, però això si, la Marisa amb la seva simpatia em va relaxar bastant. La biblioteca em va encantar, la trobava molt cultural, que ho és, i molt acollidora, que també. 

El dia 16 de març va ser quan vaig començar, la Marisa em deia les tasques per fer i jo anava fent, i així ha set durant aquests tres mesos. Ella m'anava ensenyant tot el que hi havia, els programes de la biblioteca, l'ordre en el que estaven els llibres que jo hauria de col·locar, etc. Unes quatre hores ben entretingudes.

Després d'un mes, jo ja sabia més o menys bastantes coses però cada dia me'n ensenyava alguna nova perquè jo sabés més i aprengués més. Durant aquests dies també anava coneguen a la gent habitual que venia, a dues noies molt simpàtiques, la Mireia que treballava allà també i la Maria que venia a ajudar la Marisa perquè sempre hi ha estat amb ella, etc. 

Mentrestant els dies passaven jo anava guanyant confiança en mi mateixa, en la gent i amb la Marisa, m'anava traient la por de sobre que tenia a l'atenció al públic, parlar per telèfon i fer les coses pel meu compte. 

Durant aquests mesos he fet un munt de feina però sempre amb ganes: he ordenat llibres, he fet cartells, he preparat un aparador, que per cert va quedar molt bé! Repartit els cartells, ajudar a preparar exposicions, folrar, etiquetar i més feines relacionades amb els llibres... Si que hi han hagut dies que tenia ganes d'acabar aquelles 4 hores, però ja és normal. 

Al cap i a la fi, han estat uns tres mesos molt bons, jo em pensava que se'm faria molt llarg, però tot el contrari, ha set un vist i no vist. He rigut, he aprés, he conegut a grans persones, no podria haver anat a millor lloc."Gràcies Ariadna per la teva bona disposició. Ha esta un plaer tenir-te entre nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada