09 de febrer 2015

Inauguració de l’exposició d’ “Oceans”. Vitralls de la Concepció Escandell.

El passat divendres 6 de febrer, a la biblioteca, varem inaugurar l’exposició de vitralls de la Concepció Escandell. 

Va ser una trobada molt animada, amb música en directe a càrrec de The Cartellà Funk Band i Manelic and Co que ens varen oferir una sessió de jazz funk fussion. 
Del grup The Cartellà Funk Band en podeu escoltar una mostra en el següent enllaç: musica i si voleu escoltar alguna cosa d’ en Manelic and Co (Musica de taberna) ho podeu fer aquí .

Entre la gent que hi va assistir hi havia familiars i amics però també companys de “batalles” i la seva professora, l’Olga Sala   que ens va comentar que cada alumne comença amb una mateixa base però a mida que s’hi implica va desenvolupant el seu propi estil... de fet el proper 2016 comptarem amb una petita mostra del que fan els seus alumnes en una exposició col•lectiva també aquí, a la biblioteca. 

A tots/es ens va agradar l’expressivitat de l’obra de la Concepció. De fet és una obra que està agradant moltíssim, doncs tot i que varem inaugurar el divendres ja portava tota una setmana lluint-se i pels que encara no l’heu vist recordar-vos que la tindrem fins a finals de febrer. 

Com dèiem és una obra que agrada molt... fins al punt que una persona usuària de la biblioteca que no coneix a la Concepció ens ha fet el següent comentari:
 “El cognom Escandell prové d’Eivissa i no es pot negar que la Concepció expressa amb aquestes peces la seva naturalesa marítima i eivissenca”, afirmació amb la qual estem molt d’acord doncs són uns vitralls on predominen els blaus i blancs del mar i l’escuma i on podem trobar-hi rastres de sorra i o petxines. Al continuar parlant amb aquesta persona ens diu: “ cada una de les peces és una síntesis de modernisme i mediterreanealitat. Un equilibri entre color, bellesa i forma”. 

O sigui que si voleu tenir una estona de relaxació per la vista no us la podeu perdre!!!



I per acabar el post dir-vos que els nens i nenes de 6è aquesta setmana passada han pogut saber de primera mà que són el vitralls gràcies a la Concepció que ens ha ofert un video explicatiu fet per la seva professora i xerrades a porta tancada! 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada