13 de desembre 2014

Christmas Carols a la biblioteca amb TLC!

El Nadal s’està apropant i a la biblioteca ens anem preparant per l’esdeveniment... hem fet el Taller Infantil de Decoració Nadalenca amb Taller Nimbe ; hem preparat un centre d’interès amb tot de documents amb la temàtica del Nadal;
i ahir varem tenir una cantada de cançons nadalenques en anglès!!!

Va ser una activitat totalment diferent per a la biblioteca... però molt “xula”. Tot l’equip d’educadors de TLC (The Language Center) de Sant Gregori ens varen oferir un recital de cançons nadalenques en anglès. Algunes les varen cantar els professorat: la Clara, la Laura, en Josep i l’Eli amb l’acompanyament de la Mireia que tocava la guitarra; i d’altres les varen cantar amb la l’ajut dels nens i nenes ... i alguns pares... que varen assistir a l’acte.

Va ser una activitat molt participativa, dinàmica i molt adient a les dades que ens trobem i esperem que el podem tornar a oferir en altres anys!!! 

Us deixem tot seguit el títol de  les cançons que varem cantari o escoltar per si us voleu anar entrenant per quest Nadal ;):
 
Des d’aquí donem les gràcies a la Margarita Barona i a TOT el seu equip!!! I com no a tots els assistents que varen fer possible la vetllada!!! 

Us deixem tot seguit alguna fotografia: 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada