16 d’abril 2013

A10 a la biblioteca! “La biblioteca trenca el silenci!”

Aquest passat dissabte 13 d’abril ha estat l’últim cop que els nostres usuaris han pogut veure aquesta Biblioteca tal i com la coneixem. Per aquest motiu, el divendres 12 d’abril, la Mònica Torrent i algunes de les seves amigues i amics es van oferir per organitzar-hi una mini Festa d’acomiadament. 

Va ser una Festa totalment improvisada. Només es va poder preparar amb un parell de dies, tot i així va estar molt eixerida. Aquesta jovenalla hi va posar molta il•lusió: varen preparar cançons, contes, mim, balls ... fins i tot un cartell per anunciar-ho....tot perquè els més petits poguessin dir-li A10 d’una manera totalment lúdica. 

Els mes menuts s’ho varen passar molt bé i els joves també. Tan i tan bé s’ho varen passar que volen repetir l’experiència quan s’inauguri la nova ubicació... vejam quines sorpreses ens portaran!!! 

Van ser, entre preparar i actuar, un parell d’hores en que la biblioteca va estar curulla de música, moviment i bon ambient. Per la Biblioteca ha estat una Festa molt entranyable i des d’aquí els donem les gràcies!!! 





2 comentaris:

  1. Hola Marisa, et desitjo un bon trasllat i que ben aviat poguem tornar a gaudir de la Biblioteca amb totes les seves activitats.
    A10 no és per sempre!. Fins aviat!
    Marina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marina pels teus desitjos!!!

      En aquests moments la biblioteca antiga ja no té gairebé ni mobles!!! se'ls han endut per reciclar i poder-los tenir a la nova biblioteca on quedaran molt bé!

      Pel que fa a les activitats... espero que, en el nou edifici, en poguem oferir més de les que s'han fet darrerament!!!

      MarisaSGR

      Elimina