19 de març 2013

Hora del conte infantil amb Increxendo


 
El divendres passat, 15 de març, varem comptar per primer cop... i esperem que no sigui l’últim!, amb Increxendo. Varen fer una lectura dramatitzada del popular conte “Blancaneu”. En aquesta versió hi varen participar quatre components femenines d’Increxendo: la Gràcia Vilarnau, la Mònica Arnau, la Sílvia Rovirola i l’Alba Romera... i també hi va participar com a actor el mateix director del companyia, en Rafael Nieto. 

Val a dir que ho varen fer molt i molt bé. La quitxalla, fos de l’edat que fos, va quedar absorta amb la interpretació del text. Molts van quedar esfereïts amb la bruixa i enamorats de la Blancaneu. 

Van aconseguir la seva atenció amb pocs detalls de vestuari i molta entonació en la veu. I, així, un conte mil vegades escoltat va prendre forma dins de la biblioteca. 



Val a dir, que com a introducció varem comptar amb l’actuació de l’Anton Soto. L’Anton és alumne de l’Escola de música del Gironès de Sant Gregori. Ens va interpretar un parell de peces amb la guitarra. 



2 comentaris:

  1. Merci Marisa, per oferir-nos la possibilitat d'estrenar-nos en aquest nou format!! L'experiència per nosaltres va ser molt gratificant, la mainada és un públic molt agraït!! :) (Alba)

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres!!!

    Esperem poder gaudir de les vostres interpretacions ben aviat!!!!

    MarisaSGR

    ResponElimina