14 de novembre 2012

El Banc del Temps de Sant Gregori és fusiona!!!

Aquest passat divendres l’Associació de Dones de la Vall  van tornar a explicar com funciona el Banc del Temps a tothom qui li pogués interessar. La part més important del que varen explicar és que a partir d’ara el Banc del Temps de la Vall queda fusionat amb el Banc del Temps del Pont del Dimoni 

Per explicar com funcionen ells, com es gestionen les hores, que s’intercanvia per a què, etc. varen venir un parell de persones de l’Associació del Pont del Dimoni que porten justament aquest Banc del Temps. Van il•lustrar el seu treball amb molts d’exemples i l’Associació de Dones de la Vall pensa que serà una gran millora per ambdues parts. 

Com diu la Ma Teresa Roura, presidenta de l’Associació de Dones de la Vall “són molt actius i fusionar-nos amb ells ens aportarà un ventall més ampli de interactuacions. Esperem que agradi a la gent i continuarem ajudant a qui si vulgui apuntar i no tingui mitjans” 

Us deixem amb un parell d’imatges. En una hi surt la Ma Teresa i en l’altra el Sr. Pablo Lidoi, representant del Banc del Temps del Pont del Dimoni.

Si teniu algun dubte o suggeriment us podeu posar en contacte amb qualsevol de les dues Associacions, per exemple, pel facebook o demanant el telèfon al taulell de la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada