28 de setembre 2012

Carme Fenoll: “La biblioteca ha de ser un punt de trobada”

Carme Fenoll és una gran persona. Dedicada plenament a la Cultura i sobretot a les biblioteques; això ho sabem no només perquè ho digui el seu currículum, sinó perquè la nostra biblioteca ha tingut l’oportunitat de conèixer-la personalment... En el seu afany de promoure diverses activitats al voltant de la lectura ens ha visitat en diverses ocasions, sempre amb un somriure als llavis i amb una actitud positiva al màxim. 

Fa poc ha sortit una notícia als mitjans de comunicació sota el titular de “Carme Fenoll: “La biblioteca ha de ser un punt de trobada”” i us en deixem l’enllaç perquè la llegiu amb deteniment: 


4 comentaris:

  1. Hola a tots. He llegit l'article. He entés que les biblioteques han de funcionar com a centres de difusió cultural i poden fer una gran tasca de dinamització del seu territori. M' ha agradat molt la idea de formar els bibliotecaris com a wikipedistes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda Anònim,

      Gràcies per escriure!
      Tens raó, a nous temps noves maneres de veure i fer a les Biblioteques!
      MarisaSGR

      Elimina
  2. Marissa, gràcies per les teves paraules. És fàcil compromoetre's amb bibliotecàries com tu. Molts records d'en Sergi Capell, ens vam veure fa pocs dies. Una abraçada ben forta!
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Carme,

      Personalment estic molt contenta que estiguis on estàs. Defensant la nostra tasca i aportant noves maneres de treballar.

      Ai en Sergi!!! Quin bon record que en tinc!!! Si el tornessis a veure saluda’l de part meva.

      Elimina