06 de febrer 2012

Presentació del llibre “EL GIRONÈS per a petits i grans”

El divendres, 3 de febrer de 2012, varem tenir la presentació del llibre “EL GIRONÈS per a petits i grans” amb el seu autor, el Sr. Miquel Borrell i Sabater, professor i historiador.

La presentació va començar amb ell repartint a cadascun dels assistents un exemplar perquè tothom pogués seguir llibre en mà les seves explicacions.
Ens va explicar amb poques paraules el contingut del llibre, tant pel que fa a la matèria com pel que fa a les il•lustracions.

Va recalcar que és un llibre amb la voluntat de donar una visió general- global sobre el gironès i que està encarat expressament a que l’alumnat (de 4rt de primària a batxiller) de la comarca hi trobi els coneixements necessaris per començar a tenir una idea del lloc on viu.

També va ser molt eloqüent quan ens va explicar que tots els pobles tenen, en el llibre, mitja plana de protagonisme independentment que siguin pobles de més o menys habitants i o siguin més o menys importants.

Per tot això, i pel que hi descobrireu, us recomanem que el llegiu!!!

Aquest llibre té la particularitat de no trobar-se en els comerços sinó que es trobarà en biblioteques i escoles; però que si a alguna persona li interessa podrà adquirir-los escrivint a ocicultural@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada