16 de desembre 2011

Nova guia de literatura infantil de Nadal


El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha editat una nova guia de literatura infantil i juvenil per les festes de Nadal d'enguany.
La guia, com les altres fetes fins al moment, ha estat elaborada per professionals d'aquestes biblioteques que s’han configurat com a grup de treball, anomenat CLER. La selecció la fan a partir dels llibres que han arribat als seus centres, i té com a objectiu servir d'eina per fomentar la lectura. La tria inclou llibres de coneixements, de narrativa infantil i juvenil, còmics, llibres per compartir petits i grans...

Aquest cop hi ha col•laborat la il•lustradora Mercè Tous, que ha cedit la seva obra Sota la pluja per a la portada de la guia.
A la nostra biblioteca ja està a la vostra disposició!

Aquesta iniciativa va sorgir l'any 2004, i des de llavors el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha publicat guies per Nadal i per Sant Jordi, disponibles de manera gratuïta a totes les biblioteques públiques de les comarques gironines i al web www.bibgirona.cat.

La Vinoteca per la Marató

D'altra banda, i amb motiu de la Marató de TV3, aquest diumenge hi haurà una sessió especial de la “VINOTECA: maridatge entre la lectura i el vi”, un projecte conjunt del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, l'escriptor Miquel Martín i l'actriu Olga Cercós.

Per a més informació:
Oficina de Protocol, Premsa i Comunicació Diputació de Girona
Comunicacio@ddgi.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada