21 de desembre 2010

Presentació d’”en Salsafí i els Remences de Llémena”

Ahir a la tarda vam tenir la Presentació del tercer llibre de la col·lecció de les aventures d’en Salsafí d’Edicions ING “en Salsafí i els Remences de Llémena”.

Aquest conte és un mix, té una part de realitat i una altra amb elements de ficció i de fantasia que aproparan als més joves al moment històric que va viure la Vall de Llémena amb els Remences.
En la presentació vam comptar amb la presencia de l’escriptor, Ignasi Roda , de la il·lustradora, Consol Escarrà i de l’actual president de la Mancomunitat de la Vall de Llémena , el Sr. Jordi Noguer. Cadascun d’ells va parlar una miqueta sobre quina va ser la motivació de fer un conte d’aquestes característiques i de que els ha aportat participar en aquest projecte.
A nivell anecdòtic, per exemple, el Sr. Ignasi Roda va explicar que, gràcies a haver de documentar-se sobre la Vall per poder escriure sobre ella, ha descobert racons meravellosos de la Vall de Llémena.
També varem comptar amb alumnes de 5è del CEIP Agustí Gifre que varem llegir el primer capítol del conte. Aquests alumnes van ser: Patrícia Peramo, Ignasi de Sagarra, Laia Buixeda, Karen Font, Bernat Vilarrubí, Mònica Torrent i Rocio Maronna.
En conjunt tots els presents, per una banda, van estar molt contents de la feina que es fa a l’Escola perquè els nois que la van representar van llegir molt bé, i per altra, van elogiar el treball que s’ha portat a terme a través del conte i ens recomanen llegir-lo perquè ens permetrà recuperar i o conèixer la memòria històrica de la Vall de Llémena a través dels Remences.
En finalitzar la presentació hi va haver un berenar de pa i xocolata per tots els assistents.

Fotos:



Fe el llibre i tot darrera poder-lo presentar a la Biblioteca ha estat possible gràcies a la Mancomunitat de la Vall de Llémena que inclou els Ajuntaments de Sant Aniol de Finestres, Sant Gregori, Sant Martí de Llémena i Canet d’Adri.
S’ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Dinamització i edició han anat a càrrec de Dinamis i d’ING Edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada