16 de novembre 2009

Taller Infantil de Decoració Nadalenca



Les noies de la Cia la Minúscula ens han presentat la primera part del Taller a través d’un conte molt adequat per les Festes de Nadal “La Marieta i el regal de Nadal”.
Tot seguit us en fem 5 cèntims....
La Marieta és una nena molt maca que vol fer un regal als seus pares. Els estima molt i volia regalar-los allò que els fes més il·lusió. Tot rumiant, recordà que els pares volien una cotxe, però quan es va apropar a comprar-ne un va descobrir que valien molts diners i que ella en tenia molt pocs... Es va posar molt trista. La seva iaia li va explicar que els seus pares estarien més contents amb un regal més petit. Un regal que ella mateixa pogués fer, “- A vegades els millors desitjos són el millor regal ! ”. I la Marieta es va posar a preparar un obsequi únic, personalitzat i especial: una caixa plena de desitjos! La va decorar, la va pintar, hi va penjar dibuixos, i la va omplir de paraules boniques i petons!
Quan els seus pares la van veure, la van obrir i van llegir tots els desitjos... es van emocionar i li van fer l’abraçada més gran del món a la Marieta i li van dir: - Estem molt contents, justament, el regal que volíem!

Així doncs durant aquesta tarda els nens i nenes que han volgut han preparat amb plantilles, plastilina i purpurina tot un seguit d’ornaments que decoraran la biblioteca, però més han estat coses tan senzilles de fer que qui vulgui podrà emprar-ho per decorar casa seva!!!

I en la segona part del Taller....que serà el proper 4 de desembre, ...els nens i nenes podran adornar la capsa de regal i posar-hi a dins desitjos, paraules boniques, .... tal com va fer la Marieta del conte!!!


Us hi esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada