22 d’octubre 2009

LLIBRES d’Anna Grimal

Després de la magnífica exposició (de l’ABC al SMS) que hem tingut a la Biblioteca us volem proposar que vingueu a gaudir d’una altra exposició. En aquesta ocasió son quadres dedicats a la lectura. La pintora és una jove de Palafrugell Anna Grimal.

Hem demanat a l’autora que ens expliqui una mica aquesta obra i això és el que ens ha transmès:
“Quan vaig començar a fer il·lustracions per la biblioteca vaig pensar que era una bona excusa per fer un projecte enfocat als llibres i a l’àmbit de la biblioteca.
Pensar com poder jugar amb la il·lustració donant importància al fet de llegir. Quan llegeixes et transportes a un món de lletres, a un món nou. Els llibres són viatges que fas des del sofà de casa, la biblioteca o el llit abans d’anar a dormir.
Voler fer quelcom que donés a entendre al públic la importància dels llibres.
Cada il·lustració és un concepte. Cada imatge parla d’un viatge, un espai, una sensació, un sentiment, ...
Els llibres com la música eren i són la inspiració per a molts.
És difícil posar text a un treball que un mateix ha fet, per aquesta raó convido a la gent a mirar, ja que jo no sóc escriptora.”



Realment les seves il·lustracions valen la pena i són vertaders viatges, per aquest motiu us convidem a que ens visiteu i gaudiu d’aquest proposta jove i fresca fins el proper 18 de novembre!!!

Si voleu us podeu posar en contacte amb ella en aquesta adreça de correu: hola@annagrimal.com i deixar-l’hi les vostres impressions!!! O bé ens ho podeu dir a nosaltres i les hi farem arribar!!!
Podeu conèixer més coses de l’Anna i la seva obra al web:
http://www.annagrimal.blogspot.com/
També trobareu informació al fons d’art de la Biblioteca de Palafrugell:
http://arteca.bibgirona.net/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada